Sångartäfvlan 2006 del.2

november 30, 2006

Baletten Paletten och orkester, mycket fysik där ja! Som vanligt kanske? Verkade som det var ganska mycket folk i alla fall. Bra med delad plats mellan F och I trots att F inte hade mutor, i del ett i alla fall! Härligt dålig synk mellan bild och ljud för vissa kameror, för oss som tittar via nätet om man var där var det säkert ok, cirka en minut efter 🙂 Lite mycket bladder mellan låtarna, ja vet att det är för att det har en massa saker att göra bakom scenen. Härlig diskussion mellan jury och konferencieren, verkade inte vara helt kompisar.

Indek: Konstig låt, svårt att säga om det är bra sång eller inte när det går via webb. Märks kanske att de har lagt ner många timmar på att repa, men inte på något sätt x ggr bättre än övriga. Verkade bli lite drag i publiken fram mot slutet.

Samhällsbyggnad: Bra tema! Men brister lite i sången. Kul text. Ordvitsar ++ 🙂 Bra final!

Elektro: Vackra kläder! Starkt jobbat av grabbarna! Humor! Mycket glädje men kanske inte repat så mycket. Inte så kul musik, säkert ganska bra men inte så roligt. Låten om frukt och mask var ganska kul. Lite känsla av klubbspelning med lite udda texter.

Fysik: Skönt första bidrag, schyst på guran där J! Mutor är bra om än lite sent, najs med lite fiol, ståbas och banjo! Var tog texten vägen, använd större fusklapp nästa gång! Kort nummer?

Maskin: Spännande språk!? Svårt att höra utan mic 😦 Sådär bra va? Lite mycket Maskin kanske. Var tog instrumenten vägen?

And the Winner is …………………Teknisk Fysik!  Och Indek på god andra plats!(Detta enligt undertecknad)

Bästa grej=Elektro, Bästa utstrålning=Maskin, Bästa in show=Samhällsbyggnad, Bästa muta=Indek, Bästa text=Samhällsbyggnad, Vinnare enl. jury=Indek. Tråkigt slut!

Lite för långt, nästan fyra timmar, och lite för segt men annars kul!

Annonser

2 svar to “Sångartäfvlan 2006 del.2”

  1. Johan said

    Jag har ju inte hört alla bidrag eftersom ljudet pajade i logerna inför del 2 och vill inte verka bitter, men det var lite konstigt att vi inte ens fick ett av de uppenbara tröstpriserna, något vi fick förra året när vi definitivt inte förtjände det.

    Jaja, vi hade kul på vägen i alla fall…

  2. Jag tror att ni fick lite för bra betyg på första delen, inte att det var dålig sång men det var inte så mycket dekor, agerande eller mutor. Det var något som uppfattades som fusk när de presenterade poängen efter del ett, svaret på den kommentaren var från juryn ”vi gillar ju Fysiker”. Jag tror att det medförde att ni fick sämre än ni förtjänade på del två. Jag vill kanske inte påstå att juryn verkade kompetent på något sätt, han från Platoon verkade inte helt ok, verkade liksom inte som att han ville vara med.
    Att ni inte fick något pris var dock lite märkligt och kanske en miss eftersom Sam fick två del-priser för två saker som de definitivt inte var bäst på, men vi har ju tydligen Christer i alla lägen? Det såg ut som att ni hade kul i alla fall, vilket ju är huvudsaken! Och jag tyckte att ni borde ha vunnit! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: